telefoane mobile

Retete si preparate culinare

Retete Culinare Restaurante in Bucuresti Cazare Locuri de Munca

Retete si Preparate Culinare

Antricot de vitel in staniol


Categoria
Preparate din carne

Ingrediente
- 4 antricoate de vitel cu os;
- Ulei;
- Sare;
- Piper;
- Condimente pentru friptura de vitel;
- Folie de aluminiu;

Mod Preparare
Se spala antricoatele.

Se ung cu ulei, se dau cu sare si piper si condimente dupa gust.

Se impatureste fiecare antricot in folie de aluminiu si se pune in tava de la cuptor care in prealabil s-a incins.

Se lasa la cuptor in jur de 20 de minute.

Cand sunt gata se scot din folie si se pun pe farfurie cu tot cu sosul lasat de carne.

Este mult mai gustos decat friptura la gratar.Se serveste cu cartofi prajiti si sos remoulade.
Alte retete cu preparetele acestei retete:
/ fripturi / vitel / antricot de vitel / ulei / sare / piper / condimente /

© 2008 itbox.ro Retete si Preparate Culinare - Antricot de vitel in staniol ETP - Webhosting Profesional itbox
retete culinare, mancaruri, mancare, culinar, gastronomie, preparate Antricot de vitel in staniol