telefoane mobile

Retete si preparate culinare

Retete Culinare Restaurante in Bucuresti Cazare Locuri de Munca

Retete si Preparate Culinare

Pogaci cu jumari de porc


Categoria
Preparate din carne

Ingrediente
- 20 gr drojdie;
- 500 gr faina;
- 250 ml lapte;
- 2 oua;
- 250 gr jumari;
- 1 lingurita sare;

Mod Preparare
Se face un aluat ca pentru paine: se dizolva drojdia Ón putin lapte caldut.

Se amesteca faina, ouale batute, laptele, drojdia dizolvata.

Se framanta putin ,ca painea si se lasa la crescut intr-un loc caldut.

Se servesc calde, la bere sau vin.
Alte retete cu preparetele acestei retete:
/ drojdie / faina / lapte / oua / jumari / sare /

© 2008 itbox.ro Retete si Preparate Culinare - Pogaci cu jumari de porc ETP - Webhosting Profesional itbox
retete culinare, mancaruri, mancare, culinar, gastronomie, preparate Pogaci cu jumari de porc