telefoane mobile

Retete si preparate culinare

Retete Culinare Restaurante in Bucuresti Cazare Locuri de Munca

Retete si Preparate Culinare

Snitele de pui


Categoria
Preparate din carne

Ingrediente
- Piept de pui sau pulpe;
- Oua;
- Delikat;
- Faina;
- Pesmet;
- Ulei;

Mod Preparare
Se dezoseaza pieptul (pulpele) se taie in bucati potrivite nu lasam halca de piept, se pun intr-un vas unde avem condimentele (putin ulei cu delikat si putin piper dupa gust), se lasa acolo pana pregatim bejamelul (din 3-4 oua depinde de cata carne avem, se bat ouale se adauaga putin lapte sau apa se presara faina si pesmetul si se amesteca sa fie o pasta) dupa care in alt vas (intins) punem putina faina amestecata cu pesmet.

Luam carmea din condiment, o dam prin faina cu pesmet apoi o dam prin bejamel si se pune la foc intr-o tigaie cu ulei incins (sa fie ulei mai mult aproape sa se acopere carnea).

Se rupenesc (sa aiba o culoare aurie, nu se ard!).

Se servesc cu muraturi, castraveti, gogosari, dupa preferinte.
Alte retete cu preparetele acestei retete:
/ pui / piept de pui / oua / delikat / vegeta / faina / pesmet / ulei /

© 2008 itbox.ro Retete si Preparate Culinare - Snitele de pui ETP - Webhosting Profesional itbox
retete culinare, mancaruri, mancare, culinar, gastronomie, preparate Snitele de pui