telefoane mobile

Retete si preparate culinare

Retete Culinare Restaurante in Bucuresti Cazare Locuri de Munca

Retete si Preparate Culinare

Ciorba ardeleneasca


Categoria
Supe Ciorbe Borsuri

Ingrediente
- 1 kg tacamuri de pui;
- 2 morcovi;
- 1 telina;
- 2 cepe;
- 1 ardei gras;
- 3-4 rosii;
- 5-6 catei de usturoi;
- 1 felie subtire de slanina afumata;
- 1 legatura patrunjel verde;
- Otet;

Mod Preparare
Se pune carnea la fiert.

Se ia spuma.

Apoi se adauga pe rand morcovul dat pe razatoare, telina taiata cubulete, ceapa si ardeiul gras taiate marunt.

Cand ciorba e aproape fiarta (se incearca daca zarzavatul e aproape fiert), se adauga rosiile decojite si tocate marunt.

Inainte cu 10 min. de a opri focul se toaca marunt impreuna, slanina, patrunjelul si usturoiul. Se adauga la ciorba.

La sfarsit ciorba se acreste dupa gust cu otet.

Se serveste fierbinte.
Alte retete cu preparetele acestei retete:
/ tacamuri de pui / pui / morcovi / telina / ceapa / ardei gras / rosii / usturoi / slanina. patrunjel / otet /

© 2008 itbox.ro Retete si Preparate Culinare - Ciorba ardeleneasca ETP - Webhosting Profesional itbox
retete culinare, mancaruri, mancare, culinar, gastronomie, preparate Ciorba ardeleneasca