telefoane mobile

Retete si preparate culinare

Retete Culinare Restaurante in Bucuresti Cazare Locuri de Munca

Retete si Preparate Culinare

Ciorba de loboda


Categoria
Supe Ciorbe Borsuri

Ingrediente
- 1/2 kg loboda;
- 1/2 l bors;
- zeama sau sare de lamiie sau otet;
- 1 ceapa mica;
- 1 virf de cutit de piper;
- 4-5 catei de usturoi;
- Leustean;
- 1 galbenus;
- 100 ml smantana sau iaurt;
- Sare;

Mod Preparare
- Loboda se spala, fara sa se rupa frunzele, in 2-3 ape; apoi se rup frunzele si virfurile fragede, se iau manunchi, se taie felii mai late care se vor pune in 1 1/2 l apa clocotita, impreuna cu ceapa taiata marunt si se vor fierbe circa 30 minute;

- Ciorba se acreste cu bors sau cu alta substanta acra;

- Se poate pune si o lingurita cu virf de "Delikat" sau un virf de cutit de piper, se adauga sare cit mai este necesar si 1-2 linguri cu untdelemnin care se pune un virf de boia dulce, ca in reteta precedenta, pentru aspect;

- Se drege ca si ciorba de salata,apoi se sareaza si, pentru aroma, se adauga usturoi tocat si leustean;
Alte retete cu preparetele acestei retete:
/ loboda / bors / sare de lamaie / lamaie / otet / ceapa / piper / usturoi / leustean / galbenus / samantana / iaurt / sare /

© 2008 itbox.ro Retete si Preparate Culinare - Ciorba de loboda ETP - Webhosting Profesional itbox
retete culinare, mancaruri, mancare, culinar, gastronomie, preparate Ciorba de loboda