telefoane mobile

Retete si preparate culinare

Retete Culinare Restaurante in Bucuresti Cazare Locuri de Munca

Retete si Preparate Culinare

Supa plugarului


Categoria
Supe Ciorbe Borsuri

Ingrediente
- 350 g costita afumata;
- 1 ceapa mare;
- 2 catei de usturoi;
- 500 g varza alba;
- 375 g cartofi;
- 2,5 l apa fiarta cu concentrat de supa de vita;
- 1 felie de dovleac;
- 250 g rosii proaspete sau rosiicojite (conserva);
- 100 g fidea;
- 4 linguri de bulion;
- Sare;
- Piper macinat;
- 3 fire de patrunjel;
- 50 g telemea;

Mod Preparare
- Se taie costita in feliute. Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt. Se curata varza si se taie fasii cam de 1 cm;

- Se curata cartofii de coaja si se taie in sferturi;

- Se scoate miezul de dovleac de pe coaja si se taie ca si cartofii

- Se prajeste costita intr-o cratita mare, pana ce devine crocanta;

- Se pune varza si se lasa sa se caleasca pana ce devine sticloasa;

- Se adauga ceapa si usturoiul, cartofii, dovleacul, se lasa si ei sa se caleasca putin;

- Cand legumele sunt inmuiate, se toarna supa din concentrat de vita si se lasa sa fiarba la un loc cu legumele, fara capac, vreme de 15 minute;

- Separat, se oparesc rosiile, se curata de pielite si de seminte si se taie marunt;

- Se pune fideaua in supa si se lasa sa fiarba cam 10 minute;

- Se pun rosiile taiate si bulionul, si se lasa sa dea un clocot;

- Se gusta supa de sare si de piper, se presara patrunjel tocat si branza rasa;

- Se mananca cu paine prajita si frecata cu usturoi;
Alte retete cu preparetele acestei retete:
/ costita afumata / ceapa / usturoi / varza alba / cartofi / apa / dovleac / rosii / fidea / bulion / sare / piper / patrunjel / telemea /

© 2008 itbox.ro Retete si Preparate Culinare - Supa plugarului ETP - Webhosting Profesional itbox
retete culinare, mancaruri, mancare, culinar, gastronomie, preparate Supa plugarului